Aamulaskuri

Saapumiserät


Saapumiserät Aamulaskuri.fi sivustolla


Yleistä varusmiespalveluksesta

Varusmiespalvelus on osa asevelvollisuutta Suomessa. Puolustusvoimissa aloittaa vuosittain varusmiespalveluksen kaksi saapumiserää. Vuoden ensimmäinen saapumiserä aloittaa tammikuussa ja toinen heinäkuussa. Varusmiespalvelus kestää joko 165, 255 tai 347 vuorokautta.

Aamulaskuri.fi on sivusto, josta varusmiehet, heidän omaiset ja muut asiasta kiinnostuneet voivat seurata eri saapumiserien palveluksen etenemistä. Kaikki saapumiserät eivät valitettavasti mahdu etusivulle, koska laskurimme tukee myös monia jo kotiutuneita saapumiseriä sekä saapumiseriä, joiden palvelus ei ole vielä alkanut. Alla näet listan kaikista saapumiseristä, joiden tj-laskurin tarjoamme. Lisäksi listassa on palvelukseenastumispäivät, kotiutumispäivät ja TJ-luvut.

Pysyäksesi tosissaan ajan hermoilla meneillään olevan, lähestyvän tai jo ohi menneen palveluksen tilasta suosittelemme lataamaan ilmaisen Tänään Jäljellä -tj-laskurin, joka on saatavilla ilmaiseksi Androidille Play Kaupasta ja Applen laitteille App Storesta.

Löydät sivustoltamme myös vastauksen kysymykseen mitä armeijaan kannattaa ottaa mukaan?

Saapumiserät© 2016-2019 Aamulaskuri.fi All rights reserved | MorningSoft | Tietoja | Ota yhteyttä | Meidät hostaa Hostinger. | Niilo22 luikaukset