Aamulaskuri

Tietoja


Tietoja Aamulaskuri.fi sivustosta ja Tänään Jäljellä -tj-laskurisovelluksesta


Aamulaskurin UUSI versio on nyt saatavilla!

Sisältö

Sivusto

Aamulaskuri.fi on asepalvelusta suorittaville tarkoitettu sivusto, joka tarjoaa varusmiehille- ja naisille tietoa palveluksen etenemisestä. Menneiden ja tulevien aamujen määrän lisäksi aamulaskuri.fi -sivustolta saa seuraavat tiedot:

Aamujen määrä: Lisäksi sivusto kertoo Sivustolta löytyy myös lista aselajeista ja kuvat koulutushaaramerkeistä.

Mobiilisovellukset

Sivuston lisäksi tarjoamme ilmaisen Tänään Jäljellä -mobiilisovelluksen, joka on saatavilla Androidille ja iOS:ille Google Playsta ja App Storesta.

Yhteydenotto

Voit ottaa sivuston ylläpitoon yhteyttä joko yhteydenottosivun kautta tai lähettämällä sähköpostia seuraaviin sähköpostiosoitteisiin:

Saapumiserät

Kaikki saapumiserät eivät valitettavasti mahdu etusivulle, vaikka laskurimme tukee myös monia menneitä ja tulevia saapumiseriä. Saapumiserät-sivulla näet listan kaikista saapumiseristä, joiden tj-laskurin tarjoamme. Lisäksi listassa on palvelukseenastumispäivät, kotiutumispäivät ja TJ-luvut.

Mainosta

Jos haluat tehdä yhteistyötä tai mainostaa sivustolla tai sovelluksissa, voit ottaa kehittäjiin yhteyttä.

Muita projekteja

Aamulaskuri.fi-sivuston ylläpitäjä ja Tänään Jäljellä -sovelluksen kehittäjä ylläpitää myös YouTube-legenda Niilo22:n faneille sunmuille tarkoitettua sivustoa niilo22.fi. Sivustolla voi kuunnella Niilon luikauksia tossaja© 2016-2019 Aamulaskuri.fi All rights reserved | MorningSoft | Tietoja | Ota yhteyttä | Meidät hostaa Hostinger. | Niilo22 luikaukset